23 Eylül, 2018

Gebzespor 3-0 Yomraspor


geçtiğimiz sezon neredeyse tüm iç saha maçlarına gitmeme rağmen hayatın getirmiş olduğu bazı teknik problemlerden ötürü takımın şampiyonluğunu göremedim. gebzespor uzun sürenin ardından tekrar 3. ligde, profesyonel seviyede. hoş, bal’da da takımın seviyesi 3. lig seviyesiydi ama bir türlü istenen başarı gelmiyordu. geçtiğimiz sezon takım şampiyon oldu ve play off oynadıktan sonra bir üst lige çıktı. sezon başında da kronik finansal sorunlar yüzünden az daha lisans alınamıyordu. yine çileli bir sezon olacak diye düşünürken, bir grup iş adamı borçları kapattılar ve takım önüne bakmaya başladı.

sezonun ilk galibiyeti ilk maçıma denk gelmesi güzel oldu. hem de net bir skorla ve oyunla… takımda en beğendiğim oyuncu 35 numara turgay keleş, iyi vuruş yapsa da top direkten döndü, devamında kemal’in dönen topu tamamlamasıyla gebze 1-0 öne geçti. turgay keleş diyorum ama ilk kez takımda gördüğüm bir isim. bu sene transfer olmuş. o kadar dikkatimi çekti ki maç esnasında maçkolik’i açıp baktım. daha 19 yaşinda, sakarya altyapısından yetişme. üst seviye için yetersiz olabilir ama alt liglerde fiziğiyle, kafa hakimiyetiyle aranan oyuncu olur.
ikinci yarıya da gebze iyi başladı. emre’nin uzaktan harika golüyle 2-0 oldu. iyice yorulan ve oyundan düşen yomraspor’a 90’da oğuz attı ve maçı 3-0 yaptı.

takımda geçen seneden çok fazla oyuncu yok. klasik her sene oldugu gibi toplama takım olmuş. bu sene çok da bir şey beklememek gerekir. lige tutunma ve alışma yılı olsun. ama önümüzdeki sezon üst ligler kovalanmalı. hem gebze’nin hem de gebzespor’un potansiyeli var. bunun iyi değerlendirmek gerekiyor.

Hiç yorum yok: