25 Mart, 2019

Gebzespor 1-2 Tire 1922


bir puan bile çok önemliydi. öne geçtik, belli süre koruduk ama üç puan elimizdeyken bir puan bile alamadık. takım gerçekten çok kötü. özellikle maçların ikinci yarısında takım oyundan düşüyor. hocanın motivasonu kaybolmuş. çözüm üretemiyor. kadro yetersizliği herkesin malumu ama öyle ya da böyle 1-0 öne geçmiş bir takım var. ilk golü frikikten yiyorsun. 85. dakikaya kadar durum 1-1. kalene uzak tutabilmişsin rakibi ama günün sonunda 2-1 mağlup oluyorsun. kadro zayıflıgı bir yere kadar mazeret, güçlü takımlara karşı kadro zayıf ama bu takım körfez'i bile yenemedi içeride. bu da direkt hocanın sorumlulugunda.

kulübün içinde bulundugu finansal durum malum. yönetim problemleri, geçmiş oyuncuların ve mevcut oyuncuların alacakları, kadronun zayıflıgı hocanın çalışmasını mutlaka etkilemiştir. bunların hepsi takım olmayı zorlaştıran unsurlar ama sahaya baktıgımda kendi çaplarında oynamaya çalısan oyuncular görüyorum. oyuncular oynamaya çalışsa da takım bir türlü skoru koruyamıyor. öne geçiyorlar maç berabere bitiyor. berabere giderken bir anda ne oldugunu anlamadan gol yiyorlar. artık maçları izlerken herkes hemfikir hale geldi; birazdan gol yeriz diye düşünüyor insanlar. çok büyük problem. taraftarın bu psikolojiye girmesi sahada oynayan oyuncuyu da etkiler. işler çıkılmaz hale gelir.

dün ortam gayet iyiydi. maraton tribünü zaman zaman uyutan tezahürat yapsa da kabalık, iyi grup vardı. golle beraber her şey güzelken yine mağlup olduk ve 16. sıraya düştük. silivri kendi sahasında nevşehir'i yendi. bizim silivri deplasmanı var. küme düşme hattında olan takımlar ihtiyaçları olan puanı alıyorlar.

gebzespor'da teknik direktör değişti. özgür vurur takımın basında. dün maçta da adına tezahüratlar yapıldı. çok geç değişim ama umarım faydası olur. karakörü, silivri, erbaa maçları çok önemli. nevşehir ve velimeşe maçlarından hiç umudum yok. korkulan sonu kimse istemiyor. herhalde türkiye liglerinde en kötü şey bölgesel amatöre düşmek. liglerin en korkuncu. en çekilmez lig. takım yıllarca oradan çıkmak için binbir çaba gösterdi. tekrar aynı çabaya girmeyiz umarım.

Hiç yorum yok: