17 Şubat, 2019

Gebzespor 0-1 Büyükçekmece Tepecikspor


batman petrolspor maçı sonrasında gebzespor'un küme düşme ihtimalini yazmıştım. önceki hafta yomra beraberliği sonrası gebzespor bu hafta kendi sahasında mağlup oldu. küme düşme hattında bulunan tepecikspor ile arasındaki puan farkı 1.

oynanan futbol içler acısı. tepecikspor epey kötü takım. kendi evinde böyle bir takımı yenmekten aciz gebzespor. gerçekten çok kötü top oynuyor takım. skor 1-0 ama daha farklı olabilirdi. ilk yarıda tepecikspor'un sayılmayan bir golü vardı. hakem, kalece kemal'e faul yapıldıgından golü iptal etti. ama bana göre temiz pozisyondu. kemal sakar bir kaleci. ligde benzer işleri hep yapıyor. o tip pozisyonlardan sadece bir tanesiydi.

gebzespor'un mali kriz içinde olması takımın kötü oynamasında kuşkusuz etkendir ama takımın olumlu tek haraketi bile yok. alt lig takımından organizasyon beklemek ne kadar doğru bilmiyorum lakin gebze'ye gelen rakiplerden derli toplu oynayan birçok takım izledik. gebzespor'da ne defansta ne de ofansta hiçbir şey yok. oyuncular başı kesilmiş tavuk gibi saha içerisinde. bireysel olarak herkes bir şey yapmak istiyor ama takım halinde hiçbir şey yok.

batman mağlubiyeti sonrası oyuncular soyunma odasından çağırlıp motive edilmişti. tepecikspor maçında da maç boyu destek gösterildi. son dakikalara doğru alkışla protesto edildi takım. taraftar da takımın üzerine pek gitmiyor. protestolar makul kalıyor. gereksiz aşırılıklar yok ama yine de takım özellikle iç sahada çok kötü.

gebzespor'un bu futbolla işi çok zor. küme düşme ihtimali bir hayli yüksek. maçlarda hiçbir şekilde varlık gösteremiyorlar. sezonun ilk yarısı küme düşme ihtimalinin uzak oldugunu düşünüyordum ama artık ciddi olarak küme düşme adayı takım. umarım geri kalan maçlarda toparlanırlar en azından kümede kalırlar. yeni sezonla beraber iyi bir kadroyla tekrar şampiyonluk şarkısı türküsü söylenebilir.

Hiç yorum yok: