19 Ocak, 2020

Gebzespor 1-3 Bağcılarspor


gebzespor ligin ikinci yarsının ilk maçını iç sahada bagcılarspor maçıyla açtı. ilk yarıda oynanan maçı 2-1 kaybeden gebze, ikinci yarıdaki maçı da 3-1 kaybetti. 

takım maça fena baslamasa da sonunu getiremedi. sezon içinde bazı oyuncuların ayrılıkları, yaşanan maddi problemler, yönetim sorunları, değişen teknik direktörer... gebzespor'un basına bir takımın basına gelememesi gereken ne varsa geldi. sonucunda da ortaya kötü futbol ve kötü skorlar ortaya çıktı. böyle bir ortamdan iyi futbol çıkması mucize olurdu. maçta öne geçen taraf gebzespor olsa da maçı kazanan bağcılar oldu. gebzespor öylesine bir şey oynamıyor ki, maçı izlerken takımın mağlup olacağı hissine kapılıyor insanlar. bunun futbolculara da sirayet ettiğini düşünüyorum. yetenek olarak zaten takımda eksiklik var, bir de buna eli ayağına dolasan oyuncu grubu eklenince takım hiçbir şey oynayamıyor. 

bağcılar özelinde de pek bir şey söylemeye gerek yok. vasat takım. ligi muhtemelen orta sıralarda bitireceklerdir. birkaç etkili oyuncuları var, onların ayağından bir şey yapmaya çabalıyorlar. bu maç özelinde attıkları goller çok iyiydi. özellikle birince ve ikinci gol çok klas gollerdi. 

gebzespor düşe kalka bu sezonu bitirecek belli oldu. yeni yönetim, değişen hoca takıma etki yapamamıs. aynı silik görüntü devam ediyor. takımın hedefsizliği tribünleri de etkliyor. cansız, heyecansız tribünler... rakibin güzel golleri olmasa insan ömründen boşa giden 1.5 saat olacaktı.

Hiç yorum yok: