08 Nisan, 2019

Gebzespor 1-0 Karaköprü Belediyespor


hava güzel, tribün güzel, hoca değişikliği sonrası takım güzel ve rakibin ligde iddiasız olması güzel. önceki hafta kendi sahasında silivrispor'dan 4 yiyen karaköprü gebze'de hoş karşılanmadı. maç içinde karaköprü'ye sinkaflı tezahüratlar yapıldı. gebze taraftarı 4-0'lık maçın altında pis işler arıyordu. karaköprü-silivrispor maçında ne oldu, ne bitti bilmiyorum ama maça karaköprü tarafından değil silivri tarafından bakmak gerekiyor. son haftalarda formdalar. ligin bu haftaları onlar için de tehlikeli sular.

maça gebzespor etkili başladı. 11. dakikada araya bırakılan topa turgay keleş güzel bir vuruş yaparak gebzespor'u 1-0 öne geçirdi. golün dısında maçta heyecan verici olay yoktu. gebzespor temkinli, karaköprü de ligde bulundugu konumdan ötürü rölantide oynadı. böylece maç basladıgı gibi bitmiş gibi oldu.

gebzespor için çok önemli 3 puandı. nevşehir maçında alınan 1 puanın değerli olması için bu maçtan mutlaka 3 puan almak gerekiyordu. özgür vurur ile birlikte 2 maçta 4 puan harika oldu. haftaya bu haftayı bay geçen silivrispor deplasmanı var.  ilk yarıdadaki maçta silivrispor taraftarıyla gereğinden fazla ugrasılmıştı. hem takımlarının 3 puana ihtiyacı olmasından hem de ilk maçta yasananlardan dolayı silivrispor taraftarı gebzespor maçına özel önem vereceklerdir. aynı durum gebzespor taraftarı için de geçerli. takımın 3 puana ihtiyacı var. yakın deplasman olmasından dolayı silivri'ye epey taraftar gidecektir. oradan gelecek en kötü 1 puan bile gebzespor için çok önemli. haftalarca burada küme düşme hakkında yazdım ama son iki maçtan alınan 4 puan biraz rahatlattı takımı. gebze'nin bu saatten sonra küme düşeceğini zannetmiyorum ama emin de olamıyorum. çok abuk maçlar kaybetti gebzespor. yine saçma maçlar oynayabilir. silivrispor sonrasını bay geçiyor gebzespor. daha sonra gebze'de velimeşe maçı var. sezonun son iç saha maçı olacak; velimeşe maçı final maçına dönüşürse ortam çok sıcak olur. gebzespor'un kaldı 3 maçı, umarım sezon güzel biter.

Hiç yorum yok: